Trgovina NIDULARIUM SCHULT.Fireball-Variegata purple

NIDULARIUM SCHULT.Fireball-Variegata purple

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 721

Potrebno im je jarko, neizravno svjetlo. Više svjetla uzrokovat će jaču boju biljke.

Slika trenutne biljke je u galeriji.

 

SADNJA: bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: trebaju imati malu količinu vode u spremniku i između listova. Tlo ne mora biti mokro, ali ne smije se dopustiti da se osuši.

RAST: 1 m

VELIČINA BILJKE: 15 cm / fi 5,5

3,50  (26,37 kn)

NC u 30 dana: 3,50  (26,37 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , Oznaka:

Opis

NIDULARIUM SCHULT.Fireball-Variegata purple

Biljka iz porodice bromelija (Bromeliaceae) koja se široko uzgaja kao ukrasna biljka. Usjev vjerojatno dolazi iz Brazila, ali nisu poznata prirodna mjesta uzgoja. Ova sumnjiva vrsta nikada nije znanstveno opisana i stoga nema valjano znanstveno ime.

Smatra se da vatrena lopta epifitično raste na granama drveća. Korijenski sustav je slabo razvijen i uglavnom služi kao potpora.

Cvat se pojavljuje terminalno (u sredini rozete) i utone u nju, okruženi crvenim braktima. Neupadljivi cvjetovi lavande plave boje su se raširili, šiljaste latice, što je karakteristika koja razlikuje rod Neoregelia od sličnog roda Nidularium.

Rozete ‘Fireball’ cvjetaju samo jednom i potom umiru. Međutim, biljka tvori obilne biljke kćeri, koje izviru na kraju drvenih izdanaka dugačkih oko 5 cm, a ne neposredno pored matične biljke. To može stvoriti čitavu mrežu međusobno povezanih rozeta

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.