Musa Tropicana

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Biljka  banane pruža prekrasno lišće kao kućne biljke. U većini slučajeva upravo su patuljaste sorte najprikladnije za uzgoj u zatvorenom prostoru, kao što je i ova. Musa Tropicana ima kompaktan, simetričan izgled i velike listove. Mlade biljke imaju bordo ili ljubičaste mrlje na lišću koje često nestaju kako sazrijevaju listovi.

SADNJA: proljeće, ljeto,  biljka treba biti izložena suncu

ZALIJEVANJE: umjereno i redovno, biljka voli vlagu

RAST:  do 200  cm 

VELIČINA SADNICE: fi 12 / 45 cm

4,90  (36,92 kn)

NC u 30 dana: 4,90  (36,92 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , , Oznaka:

Opis

Musa Tropicana

Musa Tropicana ima kompaktan, simetričan izgled i velike listove. Mlade biljke imaju bordo ili ljubičaste mrlje na lišću koje često nestaju kako sazrijevaju listovi. Idealne su za sunčane prostorije, zimnice i vrtne prostorije, jer ove biljke vole puno dobre svjetlosti.

Biljka  banane pruža prekrasno lišće kao kućne biljke. U većini slučajeva upravo su patuljaste sorte najprikladnije za uzgoj u zatvorenom prostoru, kao što je i ova.

Napominjemo, listovi musa su krhki i lako se trgaju, često se cijede pod njihovom težinom. To se smatra dijelom njihovog šarma, a novi list se  generira izuzetno brzo.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.