MONSTERA XL LEAVES

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

MONSTERA XL LEAVES

Prepoznatljiva je po velikim, sjajnim zelenim lišćem s dubokim udubinama i rupama. Monstera deliciosa je penjačica u svom prirodnom staništu, koristeći svoje zračne korijene kako bi se pribjegla velikim stablima, pa biste mu trebali pružiti mahovinama pokrivene štapiće ili trbuščić.

ZALIJEVANJE: Treba malo vode

RAST: 150 cm

VELIČINA SADNICE:  cca 70 cm / FI 19

19,91  (150,01 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

MONSTERA XL LEAVES

Riječ je o vrstama Philodendron bipinnatifidumPhilodendron grandifolium i Philodendron pertusum, odnosno Monstera deliciosa, koja se najčešće uzgaja kod nas. Također poznat kao švicarski sir, meksički kruh ili biljka uragan, Monstera deliciosa prepoznatljiva je po velikim, sjajnim zelenim lišćem s dubokim udubinama i rupama. Kao i većina biljnih biljaka, ona je izvorna u tropima, a potječe iz kišnih šuma južnog Meksika i Srednje Amerike. Iako rijetko cvate u zatvorenom prostoru, vani proizvodi cvjetove koji se razvijaju u jestivo voće za koje se kaže da im je okus poput voćne salate. Čvrsta zelena sorta je daleko najčešća. Posadite u tresetnom, dobro isušenom tlu u posudi s odvodnim otvorima. Monstera deliciosa je penjačica u svom prirodnom staništu, koristeći svoje zračne korijene kako bi se pribjegla velikim stablima, pa biste mu trebali pružiti mahovinama pokrivene štapiće ili trbuščić. Ako se njihovi antenski korijeni prošire, možete ih obrezati, ali najbolje je da ih vratite u lonac. Nisu tip korijena koji oštećuju zidove ili površine. Zaliti vodom kada se gornja četvrtina do trećine tla osjeti suhom na dodir. Standardno tekuće biljno gnojivo može se primijeniti oko jednom mjesečno tijekom proljetne i ljetne vegetacije. Ostavite listove čistim i bez prašine, pranje krpom umočenom u otopinu kapljice deterdženta za pranje posuđa u nekoliko čaša vode. Iako to nije potrebno, biljka također cijeni redovitu zamućenost lišća.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.