Trgovina LUKOVICA “Stephania Erecta”

LUKOVICA “Stephania Erecta”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

SADNJA: proljeće staviti lukovicu u zemlju ali ne skroz (malo više od pola mora biti u zemlji)

ZALIJEVANJE: povremeno

VELIČINA LUKOVICE: cca 20 cm

15,93  (120,02 kn) 19,91  (150,01 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

LUKOVICA “Stephania Erecta”

Stephania Erecta  jedna je od najviših trendovskih biljaka u posljednjih nekoliko godina. Njegov krumpir poput gomolja miruje tijekom zime, ali u proljeće eksplodira, rastući i penjajući vinove loze koje energično ispunjavaju prostor. Njegovi mat zeleni kružni listovi raščlanjeni su svijetlozelenim žilama u obliku žbica.

Stephania Erecta  jedna je od najviših trendovskih biljaka u posljednjih nekoliko godina. Njegov krumpir poput gomolja miruje tijekom zime, ali u proljeće eksplodira, rastući i penjajući vinove loze koje energično ispunjavaju prostor. Njegovi mat zeleni kružni listovi raščlanjeni su svijetlozelenim žilama u obliku žbica.

Stephania Erecta porijeklom je iz Tajlanda gdje se prirodno nalaze rijetko obrađene šume. Uz to, obitelj Stephania često je poznata po svojoj upotrebi u kuhanju. Biljka može proizvoditi matične gomolje tijekom vegetacijske sezone koji se mogu razmnožavati ili koristiti za kuhanje, obratite se provjerenom receptu kako biste bili sigurni da je kuhanje pravilno izvedeno.

Stephania Erecta pogodna je za dobro ispuštanje kaktusa sočne smjese za podlijevanje sa višim razinama željeza i aluminijevog oksida. Izbjegavajte zalijevanje gomolja, zalijevanje odozdo prema gore rješenje je za izbjegavanje ovog problema.

Dodatne informacije
SLIKA

STEPHANIA ERECTA + TERRACOTTA, STEPHANIA ERECTA

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.