Trgovina LUDISIA DISCOLOR “White”

LUDISIA DISCOLOR “White”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

TRENUTNO BEZ CVIJETA

Ovo je jednostavna sobna biljka za njegu. Zrela Ludisia Orhideja stara nekoliko godina i koja je primila dobru njegu na kraju će proizvesti višestruke izrasline i raširiti se.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALJEVANJE: po potrebi

VELIČINA BILJKE: FI 12/35 cm

15,93  (120,02 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

LUDISIA DISCOLOR “White”

Ovo je jednostavna sobna biljka za njegu. Zrela Ludisia Orhideja stara nekoliko godina i koja je primila dobru njegu na kraju će proizvesti višestruke izrasline i raširiti se.

Iako je cvijeće prilično osnovno, ipak će dodati više vizualnog interesa vašoj biljci u usporedbi s mnogim drugim sobnim biljkama koje se uzgajaju samo zbog njihovog lišća.

Kada je vrijeme da biljka cvjeta, izrasline će proizvesti cvjetni klas koji brzo raste prema gore. Jednom spremni, cvjetni pupoljci će se otvoriti i pokazati mnogo bijelih cvjetova koji zasigurno stvaraju trajni dojam.

Bilo gdje gdje nema izravne sunčeve svjetlosti savršeno je za ovu vrstu. Tamnije postavke podnošljive su kao i prirodno, rast će duž gustog džungle u jugoistočnoj Aziji. Ako se brinete zbog toga što je njegovo mjesto pretamno, ako novine možete čitati dok ste okrenuti leđima prema izvoru svjetlosti, dovoljno je svijetla.

Što se tiče idealne sobe oko kuće, sve dok je željeno mjesto iznad 15 ° C  i udaljeno je najmanje četiri metra od izvora topline, to bi trebalo biti u redu. Nikada ga nemojte stavljati na više od sat vremena izravne sunčeve svjetlosti jer mogu nastati nepovratna oštećenja, poput žutog, išaranog lišća.

Prosječna vlažnost u sobi više je nego dovoljna da zauzme Jewel Orhideju, jer će previsoka vlaga i slaba cirkulacija zraka rezultirati pepelnicom. Nemojte zamagljivati ​​cvijeće jer će to uzrokovati plamenu botritisovu laticu koja se može brzo proširiti. Ako se osjećate suvišno,  unesite ladicu sa šljunkom  kako biste održali pouzdanu razinu vlage u okruženju; međutim, to nije nužnost.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.