LESPEDEZA THUNBERGII

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2546

Lespedeza je listopadni grm koji se često koristi u krajobraznom dizajnu zbog svojih privlačnih cvjetova i lišća.

VELIČINA SADNICE: FI19 / 50-60 cm

20,00  (150,69 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

LESPEDEZA THUNBERGII

Listopadni je grm koji se često koristi u krajobraznom dizajnu zbog svojih privlačnih cvjetova i lišća. Ovaj grm naraste do 4-6 metara visine i širine te preferira sunčana mjesta s dobro dreniranim tlom.

Lespedeza thunbergii ima perasto lišće koje je zelene boje tijekom ljeta, a zatim se mijenja u žutu, narančastu i crvenu boju u jesen. Cvjetovi su ružičaste boje i pojavljuju se u kasnom ljetu i ranu jesen. Cvjetovi se formiraju u grozdovima i privlačni su za leptire i druge insekte. Nakon cvjetanja, biljka razvija mahunarke koje sadrže sjemenke.

Vrlo izdržljiva biljka koja se lako uzgaja i održava. Potrebno joj je minimalno održavanje osim redovnog zalijevanja tijekom sušnih razdoblja. Ova biljka se može koristiti kao pojedinačni grm ili kao dio grupe biljaka za stvaranje živice.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.