LAVANDULA “White”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: vrlo malo

VELIČINA SADNICE: cca 30 cm / FI 17

 

 

7,96  (59,97 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

LAVANDULA  “White”

Lavandula je zimzeleni grm koji raste do 1,2 m  za 1 m  sporo.
Nalazi se u listovima cijele godine, cvijet od srpnja do rujna, a sjeme dozrijeva od kolovoza do listopada. Vrsta je hermafrodit (ima i muške i ženske organe) i oprašuje ga Pčele, Lepidoptera (moljci i leptiri).

Ne može rasti u sjeni. Preferira suho ili vlažno tlo i može tolerirati sušu. Biljka može tolerirati morsku izloženost.

Novija vrsta lavande – Lavandula Stoechas također se zove španjolskom ili leptir lavandom. To je izvrstan izbor biljke kompaktnih, mirisnih sivo-zelenih listova koji tvore gust, zimzelen grm. Neobični ljubičasti šiljci cvijeća drže svjetloljubičaste latice od vrha. Odlična za mješovite kombinacije vrtnih biljaka, kao i topla, sunčana mjesta. Otpornija od drugih oblika, ali i lako prezimi u zatvorenom prostoru. Jednom udomaćena dobro podnosi sušu. Cvijeće joj je jako atraktivno leptirima i cvjeta čitavom sezonom rasta. Razvijena je u Nizozemskoj.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.