Trgovina KRUŠKA NASHI “Brown”

KRUŠKA NASHI “Brown”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

fi18/150cm – TEGLIRANA SADNICA 

DOZRIJEVANJE: Kolovoz

SADNJA: Teglirane sadnice kroz cijelu godinu

ZALIJEVANJE: kod sadnje, a kasnije po potrebi

PODLOGA: Pyrus Comm.

SAMOOPLODAN

19,91  (150,01 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

KRUŠKA NASHI “Brown”

Nashi su plodovi slični jabukama, boja je smeđkasta do zlatnožuta. Ovisno o sadnicama mogu narasti do 20 metara. Grane su tamnosmeđe, listovi su ovalni, sitno nazubljenih rubova. Cvijetovi su dvospolni. Cvatu dosta rano, stoga im proljetni mrazevi mogu nanijeti veliku štetu. Na plodu se nalaze tamne točkice, a meso je sočno, hrskavo i aromatično. Sve sorte su rodne do vrlo rodne. Plod Brown je spljošteno kruglast, kožic je glatka žutozelena, privlačne boje. Meso ploda je bjelkaste boje, čvrsto, hrskavo, sočno, kiselkasto-slatkog okusa. Dozrijeva sredinom i krajem kolovoza.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.