Trgovina KRIZANTEMA STABLAŠICA

KRIZANTEMA STABLAŠICA

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: teglirane biljke u bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno, pazimo da se tlo između dva zalijevanja prosuši

VELIČINA BILJKE: 65 cm / fi 19 cm

10,62  (80,02 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznaka:

Opis

KRIZANTEMA STABLAŠICA

Krizantema (Chrysanthemum) je rod trajnica iz porodice glavočika (Asteraceae). Potječe iz Kine. Listovi su jajoliki ili kopljasti, duboko urezani. Uspravna stapka nosi cvijet koji je zapravo cvat sastavljen od sitnih cvjetića okruženih laticama. Može biti raznih nijansi bijele, žute, crvene, ružičaste, narančaste, zagasito crvene i brončane boje. Postoje i sorte s višebojnim cvjetovima. Sve krizanteme potječu od osnovne vrste Chrysanthemum indicum. Krizanteme dijelimo ovisno o rasporedu, veličini i obliku cvjetova.

Krizanteme traže dobro osvjetljeno mjesto, najbolje izravno sunce. Tlo bi trebalo biti plodno i dobro drenirano. Najbolje ih je saditi u proljeće. Orezujemo ih u jesen nakon cvatnje skroz pri tlu, ostavimo tek  desetak cm stapke. Orezivanje se može obaviti i u proljeće.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.