KOMPLET 3 BILJKE

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

UZ OVAJ KOMPLET NIJE MOGUĆE NARUČITI OSTALE BILJKE!
Veličina biljaka: cca 60cm

26,40  (198,91 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

Strelitzia Nicolai + Nerium oleander + Ficus “Binn Amstel King”

Strelitzia nicolai, poznata i kao “Veliki bijeli ptičji cvijet”, je izvanredna biljka s velikim i upečatljivim cvjetovima. Ova biljka zahtijeva svijetlo mjesto, najbolje izloženo suncu ili djelomično zasjenjeno, te dobro drenirano tlo. Redovito zalijevanje i održavanje umjerene vlažnosti tla pomoći će joj da raste zdravo. Strelitzia nicolai cvjeta obično u kasno proljeće i ljeto, nudeći prekrasan prikaz šarenih cvjetova. Njeno održavanje uključuje redovito uklanjanje suhih listova i održavanje optimalne razine vlage kako bi se očuvala njezina ljepota i vitalnost.

Nerium oleander, poznat i kao “Lovor-rose”, je atraktivna biljka s obiljem svijetlih cvjetova. Ova biljka preferira sunčane položaje i dobro drenirano tlo. Zalijevanje treba biti umjereno, a tlo treba ostati lagano vlažno. Nerium oleander cvjeta obično tijekom ljeta, donoseći prekrasne cvjetove u raznim bojama, uključujući bijelu, ružičastu, crvenu i narančastu. Važno je napomenuti da su listovi i cvjetovi ove biljke otrovni, stoga treba biti oprezan pri rukovanju s njom. Održavanje uključuje redovito uklanjanje uvenulih cvjetova i povremeno obrezivanje kako bi se potaknuo zdrav rast.

Ficus “Binn Amstel King” je impozantna biljka s velikim i sjajnim listovima. Ova sorta ficusa preferira svijetlo, indirektno svjetlo, ali može podnijeti i malo zasjenjenje. Tlo treba biti dobro drenirano, a zalijevanje treba biti umjereno. Ficus “Binn Amstel King” cvjeta rijetko, ali njegovi atraktivni listovi pružaju obilje zelenila i dekorativnost. Održavanje uključuje redovito čišćenje lišća kako bi se uklonila prašina i povremeno prskanje lišća radi održavanja vlage. Ova biljka je prilično otporna na bolesti i štetočine, čineći je relativno jednostavnom za održavanje.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.