Trgovina Kalanchoe / Pinnata

Kalanchoe / Pinnata

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Uspravni cvijet s Madagaskara, s upečatljivim zimskim cvjetovima. Ova biljka ima visoku koncentraciju alkaloida, steroida, lipida i drugih fitokemijskih spojeva. U mnogim se zemljama uzgaja kao biljka drvce u ljekovite svrhe, ali poznato je i da izaziva trovanje srca kod ispaše životinja.

SADNJA: svako doba godine

ZALIJEVANJE: Sunčano do djelomično zasjenjeno mjesto idealno je za ovu biljku, umjerena vlažnost.

RAST:  do 100  cm

VELIČINA SADNICE: 15-20 cm / FI 8

3,32  (25,01 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake , , , , , ,

Opis

Kalanchoe / Pinnata

 

Uspravni cvijet s Madagaskara, s upečatljivim zimskim cvjetovima. Ova biljka ima visoku koncentraciju alkaloida, steroida, lipida i drugih fitokemijskih spojeva. U mnogim se zemljama uzgaja kao biljka drvce u ljekovite svrhe, ali poznato je i da izaziva trovanje srca kod ispaše životinja.

Ova biljka dolazi iz Tropske Afrike, zavičajno područje vjerojatno otoci Indijskog oceana (Madagaskar). Sada pantropske: Afrika, Azija, Oceanija Sjeverna Amerika (Meksiko i južna Florida), Srednja i Južna Amerika, Zapadna Indija, Makaroneja, Mascarenes, Galapagos, Melanezija, Polinezija i Havaji. U cijelom se svijetu koristi kao ljekovita biljka i mnogo se sadi u vrtovima, također kao ukrasna vrsta, a gotovo uvijek  uspijeva.

Stanište i ekologija: Kalanchoe pinnata je uobičajeni trava u posudama, močvarama, odlagalištu i gustini u suhim i vlažnim predjelima, koji se uzdižu do 1400 metara, u podnožju i uz obronke, posebno u tankom sloju tla izloženih stijenama. Obilje nektara u cvjetovima sugerira posjete pčela.

Dodatne informacije
Dimenzije 15 cm
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.