KAKTUSI

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

SADNJA: teglirane biljke bilo koje doba godine

ZALIJEANJE: vrlo malo

2,65  (19,97 kn) 3,19  (24,04 kn)

NC u 30 dana: 2,65  (19,97 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

KAKTUSI

Bilo da ste novi roditelj biljaka usred pandemije koronavirusa ili već godinama brinete o kućnim biljkama, ovih dana svi tražimo načine da unesemo malo ljeta i ljepote u naše prostore. Ali možda previđate jednu vrstu biljaka koje ne zahtijevaju održavanje: kaktuse.

Tako je, ove bodljikave biljke vrijedne su dodavanja vašoj kolekciji zelenila i puno je lakše brinuti se o njima nego što ste mislili.

Dok bi kaktusi trebali dobiti do osam sati sunčeve svjetlosti dnevno, također je važno imati na umu da ne dobivaju previše sunčeve svjetlosti. “Kaktusi mogu izgorjeti” mogu postati žuti ili smeđi, a ako se to počne događati, odmaknite kaktus od izvora svjetlosti da se ohladi,

Kaktusi su poznati po tome što prežive bez puno zalijevanja, jer zadržavaju vodu u svojim stabljikama. Međutim, to ne znači da im uopće nije potrebno zalijevanje. Svakako provjeravajte tlo svakih nekoliko tjedana.

Dodatne informacije
SORTA

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.