JUNIPERUS SAB. “Tarca”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2036

SADNJA: teglirane sadnice u bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA BILJKE: 20 cm / fi 13

6,37  (47,99 kn)

NC u 30 dana: 6,37  (47,99 kn)

2 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

Opis

JUNIPERUS SAB. “Tarca”

Poznata je po mekim, nebodljikavim iglicama koje je tako lijepo dodirnuti.

Tarca je kompaktna sorta Savin kleke sa svijetložutom prošaranošću. Glavna boja je tamno zelena dok neki izdanci izlaze bogato bež ili gotovo žute boje. Što je vrijeme hladnije, to je boja bogatija. Polako raste u polegnuti grm zanimljivog oblika koji bi se možda mogao opisati kao krem ​​oblik.

Nije izbirljiva u pogledu uvjeta uzgoja. Biljku je tako lako imati u vrtu – potrebni su joj prilično nepovoljni i suprotni uvjeti kao što su puno sunca i djelomična sjena, suho i vlažno, alkalno i kiselo tlo, vrtni prostor u kućici kao i gradsko popločenje i zagađenje. Rezidba je moguća u bilo koje vrijeme od ranog proljeća do sredine ljeta, čak možete rezati i staro drvo. Otporan je na oko -40°C , te je pogodan za vanjske posude i korita.

 

 

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.