Trgovina JAVOR “Campestre”

JAVOR “Campestre”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 13

 

Brzorastuća vrsta javora, naraste i do 20 m, ima izduženu, jajastu krošnju i ravno deblo. Cvjeta u travnju i svibnju, prije listanja, cvjetovi su žutozelene boje, a javljaju se u uspravnim cvjetovima.  Drvo ovog javora je pogodno za tehničku obradu i vrlo cijenjeno.

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine,a goli korijen u jesen i proljeće

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST:  do 20 metara

VELIČINA SADNICE: 120-140 cm, teglirana sadnica

7,43  (55,98 kn)

NC u 30 dana: 7,43  (55,98 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

JAVOR “Campestre”

Javor “Campestre” je jednodomna ili dvodomna, u mladosti, brzorastuća vrsta javora. Drvo naraste visoko i do 20 (35) m s izduženom – jajastom (valjkastom) krošnjom i ravnim, okruglim deblom. Kora je debela oko 1 cm, tamnosmeđa s brojnim plitkim, uzdužnim brazdama. Korijenov sustav je relativno plitak, ali široko raširen. Javor “Platanoides” cvjeta u travnju i svibnju, prije listanja. Cvjetovi se javljaju kao muški, ženski i dvospolni, oni su žutozelene boje, a javljaju se u uspravnim cvjetovima. Plod je krilati pucavac (kalavac) koji se raspada na 2 perutke. Mliječ dolazi na istim staništima kao gorski javor (Acer Campestre), ali na nešto nižim nadmorskim visinama. Javlja se pojedinačno ili po nekoliko stabala. Sve se više koristi u hortikulturne svrhe-posebno radi ljepote svoje krošnje. List ovog javora je dosta velik, svjetlozelene boje u proljeće, a potpuno je zelen u ljetu, a kasnije je crvenkaste boje. Drvo javora mliječa pogodno je za tehničku obradu i vrlo cijenjeno.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.