Trgovina JASMINUM POLYANTHUM

JASMINUM POLYANTHUM

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Postoji nekoliko sorti jasmina koji mogu sretno živjeti u zatvorenom kao sobna biljka, iako je daleko najpopularniji Jasminum polyanthum , poznat obično pod nazivom kineski , zvjezdasti ili obični jasmin .

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZLIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 4m kao penjačica

VELIČINA BILJKE: cca 40 cm

10,62  (80,02 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznaka:

Opis

JASMINUM POLYANTHUM

Postoji nekoliko sorti jasmina koji mogu sretno živjeti u zatvorenom kao sobna biljka, iako je daleko najpopularniji Jasminum polyanthum , poznat obično pod nazivom kineski , zvjezdasti ili obični jasmin .

Snažni penjač (ako je prepušten sam sebi) koji nosi brojne cvjetove u obliku zvijezda u obliku malih cvjetova koji lako mogu zavarati jer svaki cvijet, iako malen, svemogući udarac udara u nos. Sa samo nekoliko ovih sićušnih cvjetova jasmina mogu ispuniti sobu svojim sjajnim, oštrim i ukusnim opojnim, pomalo bolesnim mirisom.

Nikada nećete zaboraviti miris i asocijacije jasmina koje su nekada mirisale , slično kao i iskustva s lavandom u djetinjstvu.

Mirisno cvijeće traje mnogo tjedana zbog velikog broja cvjetova koje stvara, a koji se otvaraju u nizu osiguravajući fantastično dugu atrakciju, bilo na središnjem mjestu u vašem domu, bilo skriveno u garderobi da bi djelovalo kao prirodni osvježivač zraka.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.