Trgovina JASMINUM POLY. “Pink White”

JASMINUM POLY. “Pink White”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Postoji nekoliko sorti jasmina koji mogu sretno živjeti u zatvorenom kao sobna biljka, iako je daleko najpopularniji Jasminum polyanthum , poznat obično pod nazivom kineski , zvjezdasti ili obični jasmin .

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZLIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 4m kao penjačica

VELIČINA BILJKE: cca 30 cm / FI 12

10,62  (80,02 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznaka:

Opis

JASMINUM POLY. “Pink Buds White Flower”

Postoji nekoliko sorti jasmina koji mogu sretno živjeti u zatvorenom kao sobna biljka, iako je daleko najpopularniji Jasminum polyanthum , poznat obično pod nazivom kineski , zvjezdasti ili obični jasmin .

Snažni penjač (ako je prepušten sam sebi) koji nosi brojne cvjetove u obliku zvijezda u obliku malih cvjetova koji lako mogu zavarati jer svaki cvijet, iako malen, svemogući udarac udara u nos. Sa samo nekoliko ovih sićušnih cvjetova jasmina mogu ispuniti sobu svojim sjajnim, oštrim i ukusnim opojnim, pomalo bolesnim mirisom.

Nikada nećete zaboraviti miris i asocijacije jasmina koje su nekada mirisale , slično kao i iskustva s lavandom u djetinjstvu.

Mirisno cvijeće traje mnogo tjedana zbog velikog broja cvjetova koje stvara, a koji se otvaraju u nizu osiguravajući fantastično dugu atrakciju, bilo na središnjem mjestu u vašem domu, bilo skriveno u garderobi da bi djelovalo kao prirodni osvježivač zraka.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.