Trgovina JASMINUM NUD. “Yellow”

JASMINUM NUD. “Yellow”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Jasminum nudiflorum, uobičajeno zvani jasmin, trajni je vinski grm koji raste iz središnje krošnje. Kao grm, obično raste  iz centralne krune i širi se u grm  visok do 4 metra s lučnim granama i širi se povlačeći grane koje se ukorijene dok idu duž zemlje.

SADNJA: proljeće, ljeto,  biljka tolerira  sunce i polovičan hlad

ZALIJEVANJE: umjereno, biljka više voli suho, nego vlažno tlo

RAST:  200   cm 

VELIČINA SADNICE: 65  cm / FI 15

10,62  (80,02 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

JASMINUM NUD. “Yellow”

Jasminum nudiflorum, uobičajeno zvani jasmin, trajni je vinski grm koji raste iz središnje krošnje. Kao grm, obično raste  iz centralne krune i širi se u grm  visok do 4 metra s lučnim granama i širi se povlačeći grane koje se ukorijene dok idu duž zemlje.

Najbolje se uzgaja u dobro dreniranim pješčanim tlima s redovitom vlagom, na suncu do djelomične sjene. Tolerira punu hladovinu, ali uz znatno smanjeno cvjetanje. Kao vinova loza možda je najbolje smještena tamo gdje bi dobila potpuno zimsko sunce, poput južne strane zgrade ili uz zid koji je okrenut prema jugu. Tolerantan je na širok raspon tla. Tretirajte kao vinovu lozu  na potpornoj konstrukciji ili se ga širite po zemlji. Kada se uzgajaju na tlu, biljke će se manje agresivno širiti kao i kad su posađene u lošim i mršavim tlima.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.