HYDRANGEA PAN. “Silver dollar”

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: 1.5×1.5m

VELIČINA SADNICE: fi 14/40cm

9,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HYDRANGEA PAN. “Silver dollar”

Silver dollar još je jedan dragulj među Paniculata hortenzijama novog tisućljeća. Istina je da nije toliko poznata kao na primjer Limelight Hydrangea, međutim, njezina ljepota i zdravlje dokazat će da zaslužuje isti nivo pobjednika. Uzgojen i izabran među mnogim sadnicama nizozemskog uzgajivača Petera Zwijnenburga na prijelazu stoljeća, zbog svoje izvanredne izvrsnosti i performansi dobio je nagradu AGM (Nagrada za vrtne zasluge) Britanskog kraljevskog hortikulturnog društva 2008.

Silver dollar hortenzija čini velike grozdove sastavljene većinom od sterilnih cvjetova (to su oni s većim laticama). Pupovi izlaze od sredine srpnja i kasnije se mijenjaju iz svijetlozelene u gotovo čisto bijelu, a postaju vrlo ružičaste u kasno ljeto i ranu jesen. Dobro se drže na tamno grimiznim stabljikama i na vjetru i na kiši. Listovi su jajoliki do ovalni, šiljasti, duboko zeleni i otporni na bolesti. Raste brzo, tvoreći kompaktan, umjereno širok grm.

Rasti će u gotovo bilo kojoj vrsti tla, po mogućnosti vlažnom tlu bogatog humusom, koje nije preteško ili plitko. Jednom uspostavljenom grmu nije mu potrebno dodatno zalijevanje. Najbolje je potpuno sunce, ali i ono će rasti u hladovini. Prihranjivanje će povećati veličinu cvijeta. Preporučujemo redovito obrezivanje svako proljeće prije nego što pupoljci počnu nateći. Rezanjem najmanje dvije trećine rasta iz prethodne godine dobit ćete jak grm s velikim cvjetovima i pravilnog oblika. Otporno je na najmanje -34 ° C.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.