Trgovina HOYA “Wayetti”

HOYA “Wayetti”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Hoya Wayetii je još jedna klasična hoya, u ovom slučaju s smeđim rubom. Sklonite je s police, stavite u vješalicu, radite što želite. Ova prekrasna sobna biljka bit će hvalevrijedan dodatak vašoj kolekciji biljaka. 

SADNJA: proljeće, ljeto, raste na suncu i u hladu

ZALIJEVANJE: umjereno i redovito, srednja vlažnost tla

RAST:  65   cm 

VELIČINA SADNICE: 2.5 cm / fi 12 cm (puzavac)

7,17  (54,02 kn)

NC u 30 dana: 7,17  (54,02 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

Hoya Wayetti

Hoya Wayetii je još jedna klasična hoya, u ovom slučaju s smeđim rubom. Sklonite je s police, stavite u vješalicu, radite što želite. Ova prekrasna sobna biljka bit će hvalevrijedan dodatak vašoj kolekciji biljaka. 

Nitko tko je imao privilegiju brinuti se za Hoju, nije neutralan prema ovom rodu biljaka – jednostavno su fantastične. Ne samo da su poznate po izvrsnom i raznolikom lišću, već posebno po sjajnom cvjetnom prikazu skupljenih „vijenaca“ cvijeća.

Hoya wayetii se gotovo uvijek nalaze u prodavaonicama u velikim kutijama  ljeti. Cvjeta lako, lagana briga i prilagodljivost su osobine ove biljke.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.