Trgovina HOYA CARNOSA “Compacta Retro”

HOYA CARNOSA “Compacta Retro”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Uobičajeni nazivi za Hoya carnosa compacta uključuju hinduističku konoplju, Krinkle Kurl, cvijet porculana i biljku voska.

ZALIJEVANJE: opisano u tekstu

RAST: do 50 cm

VELIČINA SADNICE: cca 30 cm / FI 9

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

HOYA CARNOSA “Compacta Retro”

Hoya carnosa compacta popularna je sorta roda Hoya koja raste kao kućna biljka – s dobrim razlogom. Ova biljka je izvrsna za viseće lonce i police koji će pokazati svoje vrtoglave vinove loze.Njegove drap loze nalikuju debelim konopcima s prepunim, iskrivljenim lišćem. Ovi mesnati, uvijeni listovi, koji mogu biti bilo pune tamnozelene boje ili raznobojne zeleno-bijele boje, imaju atraktivan sjajni ili voštani izgled. Grozdovi malih cvjetova u obliku zvijezde također su često voštani. I tako su predivno savršeni, čini se da su izrađeni od porculana.

Voda kada je tlo tijekom faze rasta gotovo suho, rijetko tijekom zime

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.