HOYA “Bella Green”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Hoya bella je grmolika trajnica, koja sadrži grozdove mirisnog bijelog cvjeta s ljubičastim središtima. Idealan je za uzgoj u visećoj košarici u stakleniku ili zimnicama,

SADNJA: od ljeta do kasne jeseni

ZALIJEVANJE: Zalijevajte redovito

VELIČINA SADNICE: 45 cm / fi 12 cm

19,91  (150,01 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznaka:

Opis

Hoya Bella Green

Hoya bella Green , također poznata kao voštani cvijet, dolazi  iz porodice biljaka podrijetlom iz Azije, Australije i otoka Tihog oceana. Hoya bella je grmolika trajnica, koja sadrži grozdove mirisnog bijelog cvjeta s ljubičastim središtima.

Idealan je za uzgoj u visećoj košarici u stakleniku ili zimnicama, a za postizanje uspjeha treba mu minimalna temperatura od 10 ° C. Dolazi iz obitelji asclepiadaceae gdje je i dobila svoje ime. Veličine ove biljke su u razmjerima od 15-20cm u visinu te 50cm u širinu.

Ova biljka nije toksična te za najbolje rezultate, uzgajajte Hoya bella u posudama s kompostom i dodatkom kore te ju redovito prskajte vodom da povećate vlažnost. Često zalijevati vodom i hraniti je mjesečno dok raste. Zimi smanjiti zalijevanje, ali kompost i tlo održavajte vlažnim.

Najbolje je postavit Hoyu bellu Green u sjenovita područaja da izbjegne jaku izloženost sunčevoj svjetlosti.
Njena prirodna rotacija rasta je prema jugu ili zapadu.

Dodatne informacije
SORTA

1, TRELLIS

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.