HIBISKUS KUĆNI

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Hibiskus će nevjerojatno dobro rasti bez izravne sunčeve svjetlosti, ali neće cvjetati. Imat će sjajno tamnozeleno lišće, stvorit će prekrasno lišće i ostat će jaki i zdravi ako se nasuprot sunčanog prozora nalaze nasuprot sobe.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: Sobni hibiskus, poput hibiskusa na otvorenom, trebat će puno vode u vrućem, a puno manje vode u hladnom vremenu.

VELIČINA SADNICE:  35cm/fi 13

13,27  (99,98 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

HIBISKUS KUĆNI

ZAŠTO UZGAJATI HIBISKUS KAO SOBNU BILJKU?

Svi znamo da sobne biljke uljepšavaju naše domove i stvaraju ambijent zbog kojeg se osjećamo dobro. No, istraživanje sobnih biljaka otkrilo je da postoje stvarne zdravstvene koristi od uzgoja biljaka u našim kućama – neke očite, a druge ne tako očite:

  • Sobne biljke čiste zrak u našim domovima filtrirajući prašinu i upijajući onečišćenja iz zraka.
  • Djeluju kao zvučne barijere, upijajući zvučne valove i smanjujući razinu buke.
  • Povećavaju vlagu u zraku, zamjenjujući dio vlage usisane centralnim grijanjem i hlađenjem.
  • Domaće biljke smanjuju razinu ugljičnog dioksida i povećavaju razinu kisika u zraku.
  • Oni pružaju izolacijski učinak koji zimi zagrijava kuću, a ljeti hladi.
  • Utvrđeno je da sobne biljke zapravo podižu naše raspoloženje, čine nas smirenijima i optimističnijima. Bolesna će osoba brže ozdraviti ako je okružena živim biljkama.
  • Nove studije čak su pokazale da sobne biljke u našem radnom prostoru povećavaju našu kreativnost i produktivnost!

Hibiskus će nevjerojatno dobro rasti bez izravne sunčeve svjetlosti, ali neće cvjetati. Imat će sjajno tamnozeleno lišće, stvorit će prekrasno lišće i ostat će jaki i zdravi ako se nasuprot sunčanog prozora nalaze nasuprot sobe. Ali ako želite vidjeti cvijeće, morat će svakodnevno dobivati ​​barem malo izravne sunčeve svjetlosti.

Sobni hibiskus, poput hibiskusa na otvorenom, trebat će puno vode u vrućem, a puno manje vode u hladnom vremenu. Kad zalijevate hibiskus, zalijevajte dok ne vidite kako voda izlazi s dna posude u ležište za biljke, ali nakon 1-2 sata vode iz ležišta za biljke treba nestati. Ako u ladici i dalje stoji voda, izlijte je. Hibiskus se može utopiti u stajaćoj vodi. Njihovim korijenima treba zrak, a voda ih sprečava da dođu do zraka.

Dodatne informacije
SLIKA

1, 2, 3, 4

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.