Trgovina Hebe Addenda “Nikka purple”

Hebe Addenda “Nikka purple”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA: 35 Cm / Fi 12 cm

7,96  (59,97 kn)

Nema na zalihi

0 People watching this product now!

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznaka:

Opis

Hebe Addenda

 

Ovi vazdazeleni grmovi su većinom podrijetlom s Novog Zelanda i Australije. Rod je dobio ime po Hebi, grčkoj božici ljepote (mladenačke ljepote!), kćeri Zeusa i Here.

Biljke imaju ovalne listove, gusto raspoređene. Sadnja mladih biljaka obavlja se u rujnu ili listopadu ili pak u travnju i svibnju. Ove grmove nije potrebno orezivati, samo suvišne izdanke u svibnju; tako biljke starije od tri godine pomlađujemo i povećavamo im cvatnju. Bogatija se cvatnja postiže i redovitim gnojenjem s kojim prestajemo kada se pojave cvjetni pupovi. Ako biljke držimo u loncima, zimi ih trebamo staviti na hladnije i svijetlo mjesto.

Čak i ako se u opisima biljaka često navodi drugačije, sorta Hebe addenda nije zimski izdržljiva. Može podnijeti mraz do temperature od minus 5 stupnjeva, ali samo kratko vrijeme.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.