Trgovina GREVILLEA “Johnsonii”

GREVILLEA “Johnsonii”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA BILJKE: cca 35 cm  / FI 17

26,54  (199,97 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

GREVILLEA “Johnsonii”

 

Grevillea Johnsonii zimzeleno je drvo koje brzo raste do 30 m i 98 m u divljini. U listovima je cijele godine, u cvijetu od travnja do svibnja. Vrsta je hermafrodit (ima i muške i ženske organe) i oprašuju je pčele. Pogodno za: lagana (pjeskovita), srednje (ilovasta) i teška (glinovita) tla i preferira dobro drenirano tlo. Prikladan pH: kisela i neutralna tla. Može rasti u polusjeni (svijetla šuma) ili bez sjene. Preferira suho ili vlažno tlo i može tolerirati sušu.

Cvjetovi su jedan od najbogatijih izvora nektara. To se može usisati izravno s cvijeća, istresti u posudu ili isprati u maloj količini vode. Nektar pada u pljuskovima kad se cvijeće protrese.

Biljka daje male količine smole gume. Listovi sadrže rutin, iako količine nisu određene. Iz lišća se dobivaju intenzivne žute i zelene boje. Ovo je drvo jedno od najvažnijih stabala za pošumljavanje u Nepalu. Ova je vrsta otpornija od ostalih pripadnika roda na gljivicu truljenja korijena, ponekad se koristi kao podloga za osjetljivije vrste. Drvo – čvrsto, svilenkaste teksture, lagano, lako cijepajuće, izdržljivo, ali porozno. Koristi se za oplate, stolariju, izradu ormara itd.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.