GLOBBA WINITII

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

RAST: 1m

VELIČINA BILJKE: cca 45cm / FI 14

15,93  (120,02 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

GLOBBA WINITII

Globba Winitii je rizomatozna višegodišnja biljka porijeklom iz Tajlanda. Obično se uzgaja u posudi, kao sobna biljka; proizvodi kompaktne pramenove lancetastog lišća, koje nose tanke, blago mesnate stabljike, lišće se naginje, svijetlozeleno je ili plavkastozeleno. Od kraja proljeća do jeseni daje posebne viseće cvatove, sastavljene od malih žutih cvjetova, prekrivenih privjescima intenzivne ružičaste boje; obično se razvijaju do 30-45 cm u visinu. Postoje brojne sorte, vrlo kompaktne ili s cvjetovima posebne boje, od iskrene bijele do lila. Kako se dani skraćuju, u jesen se lišće počinje sušiti i biljka odlazi u vegetativni odmor. Ove se biljke mogu uzgajati i u vrtu, na niskim obrubima, gdje proizvode prilično velike pramenove lišća. Koriste se i kao rezano cvijeće.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.