Trgovina FIKUS ELASTICA “Robusta”

FIKUS ELASTICA “Robusta”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Fikus Elastica “Robusta”

Fikus se ubraja među najpoznatije sobno bilje i uzgaja se već dugi niz godina. Prekrasno sjajno lišće raznoliko je s kremastim zlatnim naglascima, pružajući izuzetno atraktivan ukrasni izgled.

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 2 m

VELIČINA SADNICE: cca 50 cm / FI 17 cm

11,95  (90,04 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznaka:

Opis

FIKUS ELASTICA “Robusta”

Fikus (gumijevac) sigurno je jedna od najraširenijih sobnih biljaka. Za fikus mnogi misle kako se radi o jednoj od osjetljivijih biljaka koju je poprilično teško održavati. Međutim treba imati na umu kako jedinu poteškoću zapravo predstavlja biranje pravog mjesta i naravno način zalijevanja. Za sve vas koji se odlučite za uzgoj ficusa vodite računa da položaj treba biti u samoj blizini prozora na temperaturi od 12 do 15°C. Uz to se pobrinite da ga zaštitite od propuha i hladnog zraka. Za vrijeme vrućih ljetnih mjeseci potrebno ga je obilno zalijevati i često nadohranjivati s tim da pazite na lonac koji uvijek mora biti na suhom. Odnosno u samom podlošku, ili ukrasnom loncu nikada ne smije biti vode. Fikus se ubraja među najpoznatije sobno bilje i uzgaja se već dugi niz godina. Nakon Drugog svjetskog rata je iz godine u godinu postajao sve traženija sobna biljka. Srodnik je običnoj smokvi (Ficus carica), a porijeklom je iz tropskih krajeva.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.