Trgovina FICUS

FICUS

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

ZALIJEVANJE: opisano u tekstu

VELIČINA BILJKE: cca 130cm / fi 30

75,00  (565,09 kn)

NC u 30 dana: 150,00  (1.130,18 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

FICUS

Ficus je opći naziv za veliku skupinu biljaka iz roda Ficus, koji obuhvaća različite vrste drvenastih i zimzelenih biljaka. Ficus biljke su popularne ukrasne biljke koje se često uzgajaju u interijerima zbog svojih elegantnih listova.

Ficus biljke preferiraju svijetlo mjesto s izravnom ili indirektnom sunčevom svjetlošću. Važno je osigurati im stabilnu temperaturu između 18°C i 24°C kako bi se održala njihova optimalna rastna sredina. Tlo treba biti dobro drenirano i umjereno vlažno, ali treba izbjegavati prekomjerno zalijevanje kako bi se spriječilo truljenje korijena.

Održavanje ficusa može uključivati povremeno brisanje lišća vlažnom krpom kako bi se uklonila prašina i održao njihov sjaj. Također je važno redovito pregledavati biljku kako biste primijetili bilo kakve znakove štetnika ili bolesti i poduzeti odgovarajuće mjere.

Cvjetanje ficusa je specifično za određene vrste i može se pojaviti u određeno vrijeme. Neki ficusi mogu proizvesti male, neupadljive cvjetove, dok drugi mogu imati plodove. Međutim, nije karakteristično da svi ficusi cvjetaju u uvjetima uzgoja u zatvorenom prostoru.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.