Trgovina FATSIA POLY. “Green Fingers”

FATSIA POLY. “Green Fingers”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Fatsia polycarpa ‘Green Fingers’ je egzotična zimzelena biljka s velikim sjajnim listovima i atraktivnim kuglastim cvjetovima

SADNJA: teglirane biljke tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA SADNICE: fi 17 / 30-40 cm

20,00  (150,69 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

FATSIA POLY. “Green Fingers”

Je egzotična zimzelena biljka s velikim, sjajnim listovima i atraktivnim, kuglastim cvjetovima. Ova biljka obično naraste do 1,5-2 m visine i širine te je savršena za postavljanje u vrtove i parkove, ali i u posude za ukrašavanje terasa i balkona. Fatsia polycarpa ‘Green Fingers’ preferira djelomičnu sjenu do punog sunca te dobro drenirano, vlažno tlo. Ova biljka je otporna na niske temperature i može preživjeti do -15°C.

Fatsia polycarpa ‘Green Fingers’ se često koristi kao ukrasna biljka zbog svojih velikih i atraktivnih listova koji podsjećaju na ruku sa široko raširenim prstima. Cvjetovi su bijeli i kuglasti te se pojavljuju u kasnu jesen i rano proljeće. Ova biljka može privući leptire i pčele u vaš vrt svojim slatkim mirisom i nježnom bojom cvjetova. Idealna je za dodavanje teksture i visine u vaš vrt i stvara prekrasan vizualni učinak u kombinaciji s drugim ukrasnim biljkama.

Za optimalnu njegu ove biljke preporučuje se redovito zalijevanje tijekom suhog razdoblja i primjena gnojiva za cvjetnice jednom mjesečno tijekom sezone rasta. Osim toga, potrebno je ukloniti mrtve listove i cvjetove kako bi se potaknuo rast novih izbojaka. Fatsia polycarpa ‘Green Fingers’ je jednostavna za održavanje i brzo će rasti u pravim uvjetima.

 

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.