FASCICULARIA BICOLOR

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2436

SADNJA: teglirane biljke u bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: 20 cm / fi 13

14,00  (105,48 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , , Oznaka:

Opis

FASCICULARIA BICOLOR

Kopnena bromelija koja stvara rozete s vitkim, šiljasto nazubljenim, krutim, srednje do tamnozelenim, zimzelenim listovima dugim do 50 cm. Ljeti svaka zrela rozeta proizvodi gust središnji grozd blijedoplavih cvjetova okruženih slonovače bijelim braktejama. U to vrijeme najdublji listovi rozete postaju grimiznocrveni. Cvate u ljetnim mjesecima.

Uzgajajte na otvorenom u kompostu za kopnene bromelije ili oštro dreniranom, pjeskovitom tlu bogatom humusom, na zaštićenom mjestu zaštićenom od mraza. Zaštititi od zimske vlage. Podnosi do -10°C i vrlo je otporna na sušu. Pod staklom rastu u kopnenom kompostu bromelija, punom svjetlu i uz dobru ventilaciju. Tijekom aktivnog rasta zalijevajte umjereno i primjenjujte gnojivo s visokim udjelom dušika jednom mjesečno. Zimi zalijevajte štedljivije. Nije potrebno orezivanje.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.