Trgovina FARGESIA SCA. “Asian Wonder”

FARGESIA SCA. “Asian Wonder”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Listovi su dugi i uski sa sjajnom zelenom bojom. Fargesia scabrida ‘Asian Wonder’ ima plavo-zelene stabljike koje pod utjecajem sunca postaju ljubičaste.

ZALIJEVANJE:  umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 65 cm / FI 14

14,00  (105,48 kn)

6 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

FARGESIA SCA. “Asian Wonder”

 

Fargesia scabrida ‘Asian Wonder’ ili ukrasni bambus je bambus srednje veličine. Dostiže visinu od 2,5 do 3,5 metara i tvori grudu širine oko 1 metar. Listovi su dugi i uski sa sjajnom zelenom bojom. Fargesia scabrida ‘Asian Wonder’ ima plavo-zelene stabljike koje pod utjecajem sunca postaju ljubičaste. Kako kulminacija stari, poprima duboku, maslinasto -zelenu boju. Pločice također postaju lijepe do narančasto-smeđe. Stabljike ovog bambusa debele su oko 1 cm. Vaša bambusova biljka može početi cvjetati. U vrlo jakim mrazevima moguće je da lišće otpadne. Novi listovi pojavljuju se na biljci u proljeće i brzo se oporavljaju. Najveća prednost Fargesia scabrida ‘Asian Wonder’ je to što se ne razmnožava. Stoga ne morate poduzimati nikakve mjere kako biste ga držali pod kontrolom. Ovaj bambus dobro se snalazi na bilo kojoj vrsti tla pod uvjetom da je dovoljno vlažan. No, ne bi smio stalno imati mokra stopala jer tada postoji opasnost od truljenja. Azijsko čudo može izdržati sunce, ali se dobro snalazi i u sjeni ili djelomičnoj sjeni. Posadite ovaj bambus na zaštićeno mjesto. Na ovaj način osiguravate da lišće ostane lijepo i zimi.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.