FALLOPIA BALDSCHUANICA

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2857

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 70cm

11,00  (82,88 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

FALLOPIA BALDSCHUANICA

Fallopia baldschuanica, kod nas poznata kao ukrasna heljda, je biljka koja potječe iz istočnog dijela Azije, uključujući Kinu i Rusiju. Ova biljka je poznata po svojoj brzoj rastućoj prirodi i sposobnosti da se penje i prekrije velike površine. Evo nekoliko ključnih karakteristika i informacija o ovoj biljci:

Izgled: Fallopia baldschuanica je penjačica koja proizvodi tanke, vitke izbojke koji se penju na potporu. Listovi su trokutasti, tamnozeleni i blago nazubljeni.

Cvjetanje: Tijekom ljeta, ova biljka proizvodi obilje malih bijelih cvjetove u cvatovima koji podsjećaju na grozdove. .

Brzi rast: Jedna od najpoznatijih karakteristika ove biljke je njezin izuzetno brz rast. Ona može brzo prekriti ograde, zidove, drveće i druge strukture, često stvarajući gusto prepleten zeleni pokrov.

Održavanje: Ova biljka zahtijeva pažljivo održavanje kako bi se spriječilo njezino nekontrolirano širenje. Redovito podrezivanje i uklanjanje izbojaka su često potrebni kako bi se držala pod kontrolom.

Zaštitite svoj vrt od znatiželjnih pogleda i uživajte u zelenoj raskoši i miru koji će vam pružiti ova biljka.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.