Trgovina EUPHORBIA “Platyclada”

EUPHORBIA “Platyclada”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

RAST: do 0,50 m

VELIČINA SADNICE:  40 cm / FI 12

15,00  (113,02 kn)

6 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

EUPHORBIA “Platyclada”

Euphorbia platyclada je mesnata sočna biljka s čudnim spljoštenim pjegastim crvenkasto-smeđim stabljikama koje zrače iz uzgojenog teškog podloga … ništa zeleno na tome. Grane su vrlo zanimljive, jedinstvene, ružne, s nepravilnim ljuskama poput teksture, i izgledaju mrtve, ili u najmanju ruku zombificirane. Te su grane istisnute prstima kako vise poput mrtvih utega. Zaista čudno, ovo je biljka koju samo ljubitelj može voljeti. Izgleda kao da je cijelo vrijeme mrtva i tako patetično izgleda da se mnogi smiju kad ih prvi put vide. Zapravo, ovo je vrlo zanimljiva kolekcionarska sočna biljka kad se uzgaja u primjerku koji ne traje predugo.Na vršcima stabljike, narančasto-zlatno ili smeđe boje, sitni, promjera samo 2 mm. Cvjetovi se gotovo uklapaju u mrtvu boju ostatka biljke. Samooplodna je.

Cvjeta uglavnom krajem ljeta, ali povremeno i tijekom cijele godine, a budući da je samo plodna, redovito proizvodi i sjemenske mahune.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.