Trgovina EUPHORBIA “Obesa”

EUPHORBIA “Obesa”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA:

ZALIJEVANJE: Zalijevanje je potrebno češće tijekom toplijih mjeseci i rijetko tijekom zime.

RAST: do 20 cm

VELIČINA SADNICE: cca 8 cm / FI 7

12,61  (95,01 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

EUPHORBIA “Obesa”

Euphorbia obesa  može narasti do 20 cm u visinu s promjerom od 9 cm. To je jednodijelna, nerazgranata, čvrsta biljka. Stabljika je obično osmerokutna i udubljena, subgloboza (gotovo sfernog oblika), izdužuje se i postaje starija, kako stari. Mlađe biljke imaju zaobljeni oblik nalik morskom ježu. Stabljika rotunda je pjegava sivo-zelene boje s tupim ljubičastim poprečnim trakama. Ima korijen sužavanog slavina. Listovi su vrlo rudimentarni i uskoro otpadaju.Euphorbia obesa najbolje se uzgaja kao biljka lonca na sunčanom položaju, poput prozorskog praga ili  verande, ali može se uzgajati i izvan vrata u Karoo-u i drugim pustinjskim vrtovima u kojima mraz nije previše jak. Najbolje uspijeva na tlu na škriljcu, ali tolerantno je prema širokom rasponu vrsta tla. Dobra drenaža je neophodna. Tijekom ljetnih mjeseci voda štedi, a zimi zadržava suhu. Biljka je sporo rastuća dugovječna i jednom uspostavljena, sadržavat će se u svom položaju i svom tlu još godinama. Može podnijeti umjerenu hladovinu, a biljku koja raste u sjeni treba polako otvrdnuti prije stavljanja na puno sunce jer će biljka biti jako spaljena ako se odjednom premjesti iz sjene na sunce.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.