Trgovina EUPHORBIA “Globosa”

EUPHORBIA “Globosa”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA:

ZALIJEVANJE: jako malo

RAST: do 10 cm

VELIČINA SADNICE: fi 8 cm

 

4,65  (35,04 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

EUPHORBIA “Globosa”

 Euphorbia globosa je soka patuljastog kralježnice sastavljena od čudnih globularnih, segmentiranih prstiju od kaudiciformne baze, visine do 8 cm. Tvori guste prostirke patuljastih podzemlja promjera do 30 cm.
Stablo: Grananje od baze; grane koje tvore jastuk, sužene u okrugle segmente u blizini tla; Segmenti stabljika subgloboze (sjećanje na Opuntia) mogu narasti do tri centimetra u promjeru i duljini od 2,5 do 4 cm. Cvatnje grana klaviraju se na subglobose ili subcilindike, do 6 cm, širine 14 mm, listopadne, često postojane u kultiviranim biljkama.Kao sunčan položaj. Najbolje uspijeva u mineralnom tlu, dobra drenaža je neophodna. Tijekom ljetnih mjeseci voda štedi, a zimi zadržava suhu. Biljka je sporo rastuća dugovječna i jednom uspostavljena, sadržavat će se u svom položaju i svom tlu još godinama. Može podnijeti umjerenu hladovinu, a biljku koja raste u sjeni treba polako otvrdnuti prije stavljanja na puno sunce jer će biljka biti jako spaljena ako se odjednom premjesti iz sjene na sunce.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.