EUONYMUS FORTUNEI “Emerald Gaiety”

SKU: 868

Lijepa stvar kod ovog vretenastog grmlja i kreševa je ta što je njegova atraktivnost trajna. Pripada zimzelenim biljkama, a u zimskim je mjesecima također prekrasan naglasak u vrtu.

SADNJA: Teglirana sadnica cijelu godinu

ZALIJEVANJE: Sunčano do djelomično zasjenjeno mjesto idealno je za ovu biljku.

RAST: 25-40  cm

VELIČINA SADNICE:  fi 17 / 40 cm

8,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Euonymus Emerald Gaiety

Grm/puzavac ‘Emerald Gaiety’ je klasik među podnim biljkama. Unatoč tome, može se koristiti u vrtnome dizajnu na različite načine kao apsolutno atraktivna vrtna biljka. Uspješno urasta u zelene površine. Svojim puzavim rastom, Euonymus Emerald Gaiety doseže visinu između 25 i 40 cm. Biljka raste u širini između 50 i 80 cm. Najbolje je planirati do devet biljaka po četvornom metru kako bi se dobila zelena i gusta površina. Ova biljka je pogodna u vrtu i kao atraktivan mali grm. Grm/puzavac „Emerald Gaiety“ idealno se može upotrijebiti kao niska živica. Srednje zeleni listovi oku su vrlo privlačni. Lišće ove sorte je obrubljeno bijelom bojom te zbog toga dobiva elegantan izgled. Oblik lišća eliptično je ovalan. Zimi list postaje svijetlo ružičast što omogućuje prekrasan gradijent boje.

Lijepa stvar kod ovog vretenastog grmlja i kreševa je ta što je njegova atraktivnost trajna. Pripada zimzelenim biljkama, a u zimskim je mjesecima također prekrasan naglasak u vrtu. S ovim klasičnim pokrivačem tla, vrtlari će uživati ​​u trajno lijepim, zelenim površinama.

Ukrasno stablo pokazuje neprimjetan, mali cvijet koji traje od lipnja do srpnja. Nakon cvatnje, biljka daje neprimjetan plod. Riječ je o smeđim kapsulama s crvenim premazom sjemena.

Ova biljka s jednostavnom njegom idealna je za nove vrtlare.

Grmlje uglavnom ne treba obrezivati. Preporuka je da se jednom ili dva puta godišnje reže kako bi se održala u željenome obliku.

Euonymus fortunei ‘Emerald Gaiety’ nije zahtjevan u pogledu lokacije. Sunčano do djelomično zasjenjeno mjesto idealno je za ovu biljku.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.