Trgovina ERIOCACTUS WARASII

ERIOCACTUS WARASII

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Sukulenti Parodia Warasii trebaju jako svjetlo. Kada sadite ovu sočnu vrstu u vrt, pripazite da dobije sunčevu svjetlost. Puno do djelomično sunce najbolje je za njegov rast. Bolje je uzgajati na otvorenom, a ne na zatvorenom.

ZALIJEVANJE: treba izbjegavati višak vode

RAST: možete očekivati da će doseći do 60 cm  visine i oko 30 cm u promjeru

VELIČINA BILJKE: 12,5 cm / fi 8,5

3,98  (29,99 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

ERIOCACTUS WARASII

Sukulenti Warasii trebaju jako svjetlo. Kada sadite ovu sočnu vrstu u vrt, pripazite da dobije sunčevu svjetlost. Puno do djelomično sunce najbolje je za njegov rast. Bolje je uzgajati na otvorenom, a ne na zatvorenom.

Parodia Warasii najpoznatiji je kao lijepi kaktusi. Kako biljka sazrijeva, možete očekivati da će doseći do 60 cm  visine i oko 30 cm u promjeru. Glavna značajka biljaka je svijetlo do mat zeleno izgledajuća stabljika koja je prekrivena bodljama zlatnog izgleda.

Parodia Warasii može biti prilično lijepa kad se o njoj dobro brine. Ovom sukulentnom tipu treba tipično zalijevanje kao i ostalim sukulentima. Način zalijevanja vrlo je važan da bi vaša Parodia bila zdrava. Ne smije sjediti na vodi, a treba izbjegavati višak vode. Najbolji način zalijevanja je namakanje i suha metoda ovog sočnog. Ipak, sukulent treba kontrolirati kako bi se izbjeglo prelijevanje.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.