Trgovina ERICA DARL.”Kramer’s Rote”-3

ERICA DARL.”Kramer’s Rote”-3

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: kasna jesen i zima

ZALIJEVANJE: redovito

VELIČINA BILJKE: 20 cm / fi 12

3,00  (22,60 kn)

2 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

Opis

ERICA DARL.”Kramer’s Rote”

Njegovi mali cvjetovi u obliku zvona jasno su crvenkasto ljubičasti i raspoređeni su duž stabljika koje se drže pod različitim kutovima, što stvara zanimljivost teksture. ‘Kramer’s Rote’ cvate od prosinca do travnja, a cvjetovi mu guše zimzeleno, igličasto, brončanozeleno do tamnozeleno lišće.

Proizvodi najviše cvjetova na punom suncu. Preferira mjesto s dobro dreniranim ili pjeskovitim tlom, a najbolje je redovito zalijevati po suhom vremenu. Tek posađena vrijeska može se brzo osušiti nakon što je posađena pa je važno često i obilno zalijevati dok je biljka mlada. Također može biti korisno potopiti biljku u kantu vode kako bi se tlo potpuno zasitilo prije sadnje. Nakon što cvjetovi uvenu, laganim šišanjem uklonite većinu uvelih cvjetova i pospješite gust rast.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.