Trgovina EPIPREMNUM PINN. “Aureum”

EPIPREMNUM PINN. “Aureum”

SKU: 2633

ZALIJEANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca fi 12 cm / 20 cm

3,50 

NC u 30 dana: 5,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Epipremnum pinnatum “Aureum”

Poznata i kao Zlatni pothos, je prekrasna biljka koja će unijeti dozu elegancije i šarma u vaš dom ili ured. Ova vrsta je cijenjena zbog svojeg šarenog lišća koje kombinira različite nijanse zelene boje, žute i kremaste pruge te stvara prekrasan kontrast.

Ova biljka je poznata po svojoj sposobnosti da raste i preživi u različitim uvjetima, čineći je idealnom za početnike ili one s manje iskustva u uzgoju biljaka. Epipremnum pinnatum “Aureum” preferira svijetlo mjesto, ali može podnijeti i malo sjenovitija područja. Također je prilagodljiva u pogledu zalijevanja, preferirajući umjereno zalijevanje, ali i podnoseći kraće periode suše.

Epipremnum pinnatum “Aureum” će dodati živost i ljepotu bilo kojem prostoru u kojem se nalazi. Također je poznata po svojoj sposobnosti filtriranja zraka i poboljšanja kvalitete unutarnjeg okoliša.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.