Trgovina DRACAENA FRAG “LEMON LIME”

DRACAENA FRAG “LEMON LIME”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1217

ZALIJEVANJE: zalijevajte kada se tlo počne sušiti na vrhu. Dobro zalijte i ostavite da se dobro ocijedi. Dracaena je relativno otporna na sušu

VELIČINA BILJKE: 90 cm / Fi 24 cm

51,10  (385,01 kn)

NC u 30 dana: 51,10  (385,01 kn)

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , Oznake: ,

Opis

DRACAENA FRAG “LEMON LIME”

Kao što joj ime govori, Dracaena Lemon Lime je živahna, svježa Dracaena sa jarko zelenim, žutim i bijelim listovima. Široko je raširen, s prekrasno dugim, zasvođenim lišćem u obliku koplja raspoređenim oko središnje stabljike. Lišće je pretežno limunasto-limeta pozadinske boje, ponekad naginje žutoj, sa središnjom tamnozelenom prugom obrubljenom bijelom bojom.

Kao i većina Dracaena, mirisna sorta ‘Lemon Lime’ potječe iz tropske Afrike.

Njegova pitka svježina osvjetljava interijere doma ili ureda, dok filtrira toksine iz atmosfere kako biste lakše disali.

Dracaena Lemon Lime treba dosta jarke, neizravne svjetlosti kako bi zadržala svoju živopisnu boju. Izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost jer može izgorjeti ili izbijeliti lišće.

Lemon limeta preferira prosječne temperature u kućanstvu između 16-24°C, ali može podnijeti i niske temperature od 12°C u kratkim razdobljima.

Fragrans Lemon Lime spororastuća je biljka koja obično doseže konačnu visinu od oko 1,5 do 2 metra.

Sok Dracaena fragrans otrovan je za životinje. Ne smatra se otrovnim za ljude, ali se ne smije gutati.

Ova biljka filtrira toksine koji se prenose zrakom kao što su benzen i formaldehid i dio je naše kolekcije biljaka za čisti zrak.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.