DAPHNE OVERIG

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

SADNJA: tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: Voda redovito – tjedno ili češće u ekstremnim vrućinama.

RAST:  do 45 cm

VELIČINA SADNICE: 25 cm / FI 15

10,95  (82,50 kn) 14,60  (110,00 kn)

NC u 30 dana: 10,95  (82,50 kn) - 14,60  (110,00 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

DAPHNE OVERIG

Ovaj atraktivni i svestrani zimzeleni grm s uspravnim i lagano raširenim običajem savršen je za sadnju temelja. Smjestite u vrtu kraj prozora, vrata ili staze, gdje će slatki miris dodati miris kući i vrtu od zime do kasnog proljeća. Ako je prostor za sadnju minimalan, uvrstite ga u ukrasni lonac za uživanje u hladnim sezonama.

Razmislite o uparivanju spremnika s proljetnim lukovicama i ljetnim cvjetnim trajnicama, postavljenim u prvi plan kako biste stvorili mješoviti prikaz spremnika za sezonske boje.

Dodatne informacije
SORTA

Eternal Fragrance, Royal Crown, Perfume Princess, Odora Rogalski

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.