Trgovina CYRTOMIUN FALCATUM

CYRTOMIUN FALCATUM

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2434

SADNJA: teglirana biljka u bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: 30 cm / fi 12

5,60  (42,19 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , Oznaka:

Opis

CYRTOMIUN FALCATUM

Cyrtomium falcatum je vrsta paprati , poznata kao kućna božikovina i japanska božikovina, iz porodice šumskih paprati Dryopteridaceae . Porijeklom je iz istočne Azije .

Raste iz pukotina u obalnim liticama, obalama potoka, stjenovitim padinama i drugim vlažnim, stabilnim područjima. Ova paprat je višegodišnja biljka velikog svijetlosmeđeg rizoma.

Cyrtomium falcatum ima lišće duže od 0,5 metara koje se sastoji od šest do deset pari sjajnih jarko zelenih listića. Svaki kožasti listić ima ravan do valovit do blago nazubljen rub i mrežasti uzorak žilica. Donja strana svakog listića ima soruse ispod smeđe ili crne induzije. Tvrđa je od većine paprati; uspijeva u laganoj sjeni do duboke sjene s prosječnim tlom od paprati. Lako se i brzo razmnožava sporama, ali se može razmnožavati i dijeljenjem rizoma.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.