Trgovina CRVENI RIBIZ “Polana”

CRVENI RIBIZ “Polana”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Ribiz je vrlo lijepa voćka koja će se uklopiti u svaki vrt. Sorta nije zahtjevna za uzgoj te ne traži neke posebne uvjete.

KONTEINIRANA SADNICA: visine cca 40 cm, STAROSTI cca 1 god.

DOZRIJEVANJE: sredina srpnja

SAMOPLODNA

6,64  (50,03 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

CRVENI RIBIZ “Polana”

Crvena sorta ribiza porijeklom je iz Finske. “Polana” rađa bogato. Zreli plodovi poprimaju crvenkastu boju i jako su ukusni. Zbog velike količine nektara koji proizvodi, privlači u Vaš vrt pčele i bumbare. U rod dolazi krajem lipnja, početkom srpnja. Otporan je na pepelnicu kao i na veliku većinu štetnika i bolesti. Sorta nije zahtjevna za uzgoj te ne traži neke posebne uvjete. Saditi u razmaku od 150 cm.
“Polana” je samo oplodna sorta no preporučamo spariti s još jednom radi boljeg roda i kvalitetnijih plodova. Vrlo lijepa voćka koja će se uklopiti u svaki vrt. ribiz (lat. Ribes uva-crispa) je biljka iz porodice ribizla (lat. Grossulariaceae), kojoj pripadaju i crni ribiz, crveni ribiz, josta i planinski ribiz. U narodu se ogrozd naziva različitim imenima, kao što su grešpin, greš, gloginje, ogrešta, rongoza ili patrica. Naziva se nerijetko i grožđem svetog Ante. Podrijetlo ogrozda vezano je uz sjeveroistočnu Kinu i Sibir

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.