Trgovina CORYLUS AV. “Red Majestic”

CORYLUS AV. “Red Majestic”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 60 cm / FI 23

26,54  (199,97 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

CORYLUS AV. “Red Majestic”

 

Corylus avellana ‘Red Majestic’ je malo ukrasno drvo s duboko rebrastim ljubičastim lišćem. Listovi u proljeće počinju ljubičasto-crveni, a ljeti postaju zeleni s ljubičastim rumenilom prije nego što se u jesen promijene u brončano-ljubičasto i zeleno. Zgrčene grane zimi izgledaju vizualno zapanjujuće i čine izvrsnu arhitektonsku značajku. Ne samo da je oblik estetski ugodan, već se zimi ljubičastocrvene mačke pojavljuju na golim granama, a slijede ih crveni orasi koji su popularni kod divljih životinja.

Corylus ‘Red Majestic’ je malo grmoliko drvo koje u 20 godina doseže samo 3 x 3 metra. Zbog cjelogodišnjeg interesa, uključujući upletene grane i ljubičasto lišće, popularan je kao malo vrtno drvo. Ovo ljubičasto drvo lijeske odgovara bilo kojem tipu tla koje je vlažno, ali dobro drenirano na suncu ili djelomičnoj sjeni, s punim suncem koje daje najbolju ljubičastu boju lišća.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.