CORDYLINE

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Cordyline, također poznat kao kupusna palma, dolazi u malim dimenzijama za upotrebu u skupinama, a u većim veličinama za postavljanje solo na popločani dio ili na balkon. Atraktivna boja listova lijepo je u kontrastu sa svijetlim bojama višegodišnjih ili jednogodišnjih ili se odlučuje za više kombinacija boja tona-sur-tona.

SADNJA: proljeće

ZALIJEVANJE: umjereno i redovito

RAST:  3 – 4 m

VELIČINA SADNICE: cca 30 cm / FI 12

6,64  (50,03 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

CORDYLINE

Cordyline, također poznat kao kupusna palma, dolazi u malim dimenzijama za upotrebu u skupinama, a u većim veličinama za postavljanje solo na popločani dio ili na balkon. Atraktivna boja listova lijepo je u kontrastu sa svijetlim bojama višegodišnjih ili jednogodišnjih ili se odlučuje za više kombinacija boja tona-sur-tona. Cordyline može narasti do značajne veličine nakon nekoliko godina, pri čemu se rozeta tada manje-više nalazi na vrhu prtljažnika. Cordyline voli sunčano mjesto u vrtu ili na popločanom dijelu dvorišta. Ali biljka će dobro uspjeti i u (djelomičnoj) hladovini.

 

Cordyline može podnijeti mraz, ali preporuča se čuvati biljku na sobnoj temperaturi za vrijeme zimskih mjeseci (od studenog do travnja). Ako će biljka ostati vani, prekrijte je jutom ili runom. Tada može podnijeti temperaturu do -7 Celzijevih stupnjeva.

 

Da bi biljka bila zdrava i dugorasla, dajte joj neko gnojivo tijekom vegetacijske sezone, posebno ako su biljke u loncima

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.