Trgovina CONOPHYTUM CACTUS

CONOPHYTUM CACTUS

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

ZALIJEVANJE: opisano u tekstu

VELIČINA BILJKE: cca 10cm / fi 5

5,00  (37,67 kn) 7,00  (52,74 kn)

NC u 30 dana: 10,00  (75,35 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

CONOPHYTUM CACTUS

Conophytum je rod malih sukulenata koji se ističe svojim jedinstvenim oblikom i izgledom. Ovi biljke su često nazivane “živi kamen” zbog svoje sposobnosti da se mimikriraju s okolinom i izgledaju kao mali kamenčići.

Preferira svijetlo sunce ili svijetlu indirektnu svjetlost u zatvorenom prostoru. Ovi sukulenti rastu u suhim i pustinjskim područjima, stoga je važno osigurati dobru drenažu tla kako bi se izbjeglo zadržavanje viška vlage. Tlo treba biti dobro propusno i bogato mineralima.

Održavanje je prilično jednostavno. Ovi sukulenti zahtijevaju malo vode, a zalijevanje treba obavljati umjereno. Važno je izbjegavati prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena. Tokom zimskog razdoblja ulazi u fazu mirovanja i treba manje zalijevanja.

Veličina varira ovisno o vrsti, ali obično su mali i kompaktni, dosežući visinu od 2-10 centimetara. Njihovi listovi su debeli i mesnati, često u obliku kuglice ili valjka. Cvjetovi se pojavljuju na vrhu biljke i mogu biti bijele, žute, ružičaste ili crvene boje.

Biljka je obično otporna na štetnike i bolesti. Međutim, kao i kod svake biljke, povremeno pregledajte svoje Conophytume kako biste uočili znakove infekcija ili napada štetnika, te poduzmite potrebne mjere za njihovo suzbijanje.

Ukratko, Conophytum je fascinantan rod sukulenata s jedinstvenim izgledom koji podsjeća na živi kamen. Uživajte u njihovoj šarmantnoj prisutnosti i dodajte sukulente u svoju zbirku. Pružite im svijetlo sunce, umjereno zalijevanje i dobru drenažu tla kako biste osigurali njihov zdrav rast i divili se njihovom prirodnom izgledu koji oduševljava.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

1, 2, 3, 4

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.