Trgovina CHLOROPHYTUM COM. “Variegatum”

CHLOROPHYTUM COM. “Variegatum”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

RAST: 50 cm

VELIČINA BILJKE: cca 35 cm / FI 13

5,97  (44,98 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

CHLOROPHYTUM COM. “Variegatum”

Chlorophytum comosum ima uske, tamnozelene listove, duge oko 45 cm. Mali bijeli cvjetovi tvore se u odvojenim grozdovima pričvršćenim kratkim stapkama koje također nose male biljke (dječji pauci). Chlorophytum comosum modernija je i kompaktnija sorta od Chlorophytum comosum Vittatum.

Svjetlo: Svijetlo, neizravno svjetlo. Podnijet će neku hladovinu; međutim, to će usporiti njegovu stopu rasta i može izgubiti pruge. Izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost.

Voda: Održavajte dobro zalijevanje, ciljajući lagano vlažno tlo tijekom cijele sezone rasta. Zimi je potrebno manje vode.

Temperatura: Prosječne temperature u kućanstvu su u redu (iznad 16 ° C). To su prilično teške biljke pa bi zimi trebale preživjeti temperature iznad 8 ° C ako je tlo prilično suho.

Hrana: Hranite slabom otopinom svakih nekoliko tjedana tijekom vegetacije. Ne hranite tijekom zime.

Savjet za njegu: Dječje paukove možete stisnuti u kompost i ostaviti da se samokorijene, dajući vam drugu biljku koju ćete prenijeti prijateljima i obitelji. Mogu se pojaviti neki smeđi vrhovi, koji se po želji mogu odrezati, ali izbjegavajte rezanje u zeleni dio lišća.

Pročišćavanje zraka: Ova biljka filtrira otrove u zraku i dio je naše kolekcije biljaka s čistim zrakom.

Visina i stopa rasta: Krajnja visina 50 cm. Brzorastući.

Podrijetlo: tropska i južna područja Afrike.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.