Trgovina CHAMAEDOREA SEIFRIZZI

CHAMAEDOREA SEIFRIZZI

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Kad se drži kao sobna biljka u zatvorenom, bambusova palma u grozdovima može doseći visinu od oko sedam metara i širinu od oko četiri metra. Palme trske poput stabljika rastu u gustim nakupinama. 

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: 600m

VELIČINA BILJKE: cca 140cm

66,36  (499,99 kn)

Dostupno uz narudžbu

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

CHAMAEDOREA SEIFRIZZI

Kad se drži kao sobna biljka u zatvorenom, CHAMAEDOREA SEIFRIZZI u grozdovima može doseći visinu od oko sedam metara i širinu od oko četiri metra. Palme trske poput stabljika rastu u gustim nakupinama. 

Polako rastući bambusov dlan najbolje uspijeva na jakoj, neizravnoj sunčevoj svjetlosti. Imajte na umu da palma trska prirodno raste kao podzemna biljka u šumama, pa je zadovoljna filtriranom ili mrljastom sunčevom svjetlošću.

Zaštitite biljku od vrućih ili hladnih propuha i svih ekstremnih temperatura.

Palme od bambusa mogu boraviti na otvorenom tijekom cijele godine u područjima u kojima temperatura nikada ne pada ispod 12 ° C.

Većina bambusovih palmi njeguje se i prilagođava sjeni za unutarnju upotrebu i trebaju se dobro ponašati u većini svjetlosnih uvjeta u zatvorenom, uključujući slabo osvjetljenje.

Bilo koje područje s dobrom prirodnom ili umjetnom razinom svjetlosti mora biti odgovarajuće.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.