Trgovina CHAMAEDOREA “Elegans”

CHAMAEDOREA “Elegans”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

poznatije sobna palma raste i do 3 metra te je uspravnog oblika. Za njen rast potrebna je direktna svjetlost, no uspjet će i mračnijim prostorijama. Voli vlagu i suhi zrak.

ZALIJEVANJE:  njihova zemlja bi uvijek trebala biti vlažna, ali ne natopljena s vodom

RAST:   3m

3,20  (24,11 kn)

NC u 30 dana: 4,00  (30,14 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

CHAMAEDOREA “Elegans”

Chamaedorea Elegans ili poznatije sobna palma vrlo je  često ukras u domovima pošto se lako prilagođuju na sobne temperature i na tamnija mjesta te im neće smetati ni suhi topli zrak.

Stabljika ove palme raste i do 3 metra te je uspravnog oblika. Za njen rast potrebna je direktna svjetlost, no uspjet će i mračnijim prostorijama.

Voli vlagu i suhi zrak kao i humusnu zemlju u kojoj se nalazi maleni postotak oštrog pijeska. Njihova zemlja bi uvijek trebala biti vlažna, ali ne natopljena s vodom.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

cca 55 cm / FI 17, cca 40cm / FI 12, cca 44cm / FI 9

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.