Trgovina CHAMAECYPARIS OBT. “Lycopodioides”

CHAMAECYPARIS OBT. “Lycopodioides”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1983

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

RAST: 50-75cm visine (do 120cm visine u svom izvornom staništu)

VELIČINA BILJKE: cca 45 / FI 17

10,62  (80,02 kn)

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

CHAMAECYPARIS OBT. “Lycopodioides”

Chamaecyparis obtusa porijeklom je iz Japana. Obično se naziva hinoki čempres ili hinoki falsecypress. To je zimzelena četinjača koja naraste 50-75cm visine (do 120cm visine u svom izvornom staništu) piramidalnog oblika. Ima raširene grane sa spljoštenim vodoravnim grančicama koje padaju na krajevima. Tamnozeleni listovi nalik ljuskama u dvije veličine imaju bijele oznake ispod. Zgnječeno lišće je aromatično. Crvenkasto smeđa kora će se ljuštiti na zrelim stablima. Mali, zelenkasto-smeđi (ženski) do narančasto smeđi (muški) češeri s 8 ljuski. Iako se drveće vrsta rijetko sadi u kućnom krajoliku, veliki broj kompaktnih i patuljastih sorti postao je vrlo popularan za korištenje kao male detalje vrta.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.