Trgovina CEROPEGIA “String Of Hearts” + KOKODAMA

CEROPEGIA “String Of Hearts” + KOKODAMA

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1542

Ova sjajna mala ceropegija , ponekad poznata i kao Ceropegia String Of Hearts , globalno je vjerojatno jedna od najšire kultivarnijih od svih vrsta ovog roda.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: 400cm

VELIČINA: cca 25 cm / fi 12 cm

15,93  (120,02 kn)

3 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznaka:

Opis

CEROPEGIA “String Of Hearts” + KOKODAMA

Ova sjajna mala ceropegija , ponekad poznata i kao Ceropegia String Of Hearts  , globalno je vjerojatno jedna od najšire kultivarnijih od svih vrsta ovog roda. Sa svojim malim ružičastim cvjetovima i zračnim gomoljima formiranim na čvorovima duž stabljika, lako je uzgajati i izvrsno korisno ukrasno kućno bilje. 

Iz gomolja rastu tanke, ružičaste stabljike dužine 0,25–1,0 m. Listovi nasuprotni, mesnati, jajolik-lanceolatni  u obliku srca, promjera 6-18 mm, ponekad srebrnasti duž vena. S kratkim peteljkama i listovi ± 30–80 mm dugi. Listovi su tamnozeleno mramorni, srebrno bijele boje na gornjoj površini i ljubičaste na donjoj strani.

Razne biljke vrste Ceropegia String Of Hearts stanuju u kamenjarima s plitkim tlima u koritama unutar autohtonih šuma.

U divljini je poznato da se posebno gomolji biljaka Brachystelma i Ceropegia ne koriste samo kao hrana za preživljavanje i zbog svog sadržaja vode od strane čovjeka, već i od divljih životinja poput divokoze, babuna i glodavaca, pa čak i insekata.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.